Tilmeldelsesblanket til kajakskoler

Vil du lære at ro kajak og færdes sikkert på vandet tilbyder NKC hvert år kajakkurser. Med kurset er medlemskab af klubben året ud med ret til at benytte klubbens udstyr.

På kurserne lærer du under kyndig vejledning af vores professionelle og certificerede instruktører grundlæggende ro- og redningsteknikker, ind- og udstigning mm – se længere nede på dokumentet.

Der er 9 pladser tilbage på det  kurser der afholdes den 27-29. maj.

Kurset er et såkaldt IPP2 kursus. IPP2 er et færdighedsniveau der i de fleste kajakklubber kræves for at få lov til at ro alene

Kurset koster 2500 kr. Og tilmeldingen er bindende*. Hvis du vil kunne få dine penge tilbage ved evt afbud fra dig, koster det 250 kr ekstra.

Væe opmærksom på at tilmelding først er endelig når betalingen inklusiv eventuel betaling for afbestillingsforsikring er overført til konto 6140-4389084

Vælger du at fortsætte som medlem i 2023  - hvad vi håber - koster medlemskab pt 1200 kr, brug af klubkajak eller kajakplads koster 300 kr. Der er pt venteliste til kajakplads.

For pengene får du:

Som medlem af NKC kan du deltage frit i vores kurser, arrangerede ture – nogle med klubtilskud, foredrag mm. Læs om alle tilbuddene under “Om NKC” andetsteds på hjemmesiden.

Med det IPP2 bevis du modtager efter at have gennemført og bestået NKC’s kajakskole, kan du dokumentere at du er uddannet havkajakroer. Det kan bruges ved evt. leje af kajak eller indmeldelse i anden kajakklub.

OBS Du skal på kajakskolen medbringe dokumentation for at du kan svømme 600 meter. Du kan få en bademester i en af svømmehallerne til at udfylde en seddel. 

Når kurset er overstået er du blevet undervist i følgende:

* Du skal både på kurset og på en begyndertur vise disse redninger for at blive frigivet.

Kurserne er over en weekend. Fredagene er fra kl. 17 til 21 mens lørdage og søndage er fra kl. 9 til 18. 

Tiden efter kurset - frigivning 

Du bliver undervist i alt det grundlæggende om at ro på kurset, og bør i princippet kunne tage vare på dig selv på vandet, men du har ikke roet ret langt, og du kender heller ikke de daglige rutiner i NKC. Klubben arrangerer derfor mange ture for begyndere i løbet af sæsonen. Turlederne er alle godkendte turledere, og på disse ture lærer du både nye og gamle medlemmer at kende, du får rutine i at bruge klubbens IT systemer så du kan booke kajak og føre rojournal, du får lidt ekstra undervisning og får rettet evt. fejl, du får erfaring i trygge omgivelser og du lærer vores smukke rovand at kende.

Når du har roet 50 km på disse ture og undervejs vist at du kan udføre egen- og makkerredninger, betragtes du som “udlært” - vi kalder det frigivet - og kan nu købe en nøglebrik og selv ro af sted på ture.

Mvh Næstved Kajak- og Canoklub

Kanalvej 28 – 4700 Næstved 

”Vi ses på vandet” 

Udfyld formularen herunder
- Se på Kort